2016

Kerstzang voor het goede doel …


In de warmste week van het jaar (de week voor Kerstmis dus) houdt Boboto haar Kerstzang met start om 14u in de Lamotsite.Daarna zingen we op  de IJzerleen en de Bruul en eindigen weer op de Lamot site.

Kom allen naar de kerstmarkt in Mechelen op

zondag 18 december 2016 en zing met ons mee, zorg voor ambiance en vooral … geef gul, want de opbrengst gaat integraal naar het project:  "Pleegzorg Vlaanderen".


Het bedrag van € 143,83 !! is op de rekening van Music For Live gestort tvv Pleegzorg Vlaanderen

Bedankt allen voor jullie inzet en prettige feestdagen.

Zondag 16 oktober 2016 was het de Gezinsdag van de Gezinsbond in Mechelen. Een prachtige dag met veel activiteiten, veel zon en een deugddoende ambiance.


Om 16u was er een slotconcert o.l.v. Vlaanderen zingt !

Enkele Bobotoleden stonden mee op het podium. Naast opwarmen, samenzang, een polonaise, klap- en stap-oefeningen was er de vreugde van jong en oud om dit samen te kunnen beleven.Het was geweldig, we hebben er echt van genoten …

Gezinsdag van de Gezinsbond, Boboto was erbij!

Hemels gezang op de misviering in Boechout

23 oktober 2016

Onze stichter dirigent Stijn Latré en organist Frank Alaert leidden alles in goede banen. Mgr. Johan Bonny, bisschop van Antwerpen is voorganger. Deze warme persoonlijkheid met zijn aangename stem is vooral geliefd bij de jongeren.


De kleine kapel is sober, maar sfeervol versierd met prachtige bloemen op het altaar en de lezenaar. We zitten dicht bij elkaar, dat verhoogt de verbondenheid. De viering verloopt vlot. Het pianospel van Frank vormt de rode draad en zorgt voor menig kippenvelmoment. Stijn leidt zijn 27 koorleden met krachtige hand en een lieve glimlach doorheen de vele 4 stemmige liederen. De degelijke voorbereiding en een juiste timing maakt van hem een tevreden man.


Ook de kerkgangers zongen spontaan mee. Deze versterking deed ons deugd. Calypso Gloria, Alleluia, Onze Vader … gaven de vreugde en samenhorigheid van allen weer.


Eigenlijk valt zo’n tv opname best mee. Je goed aan de richtlijnen houden en alles loopt gesmeerd. Het was voor ons als koor een eer en een genoegen om voor zoveel duizenden mensen te mogen zingen. Het is ons grootste concert tot nu toe!


Misschien is er een kijker die onze volgende dirigent wilt worden. Wie weet? Laat het ons dan zo vlug mogelijk weten …


En nu woensdag is het terug repetitie. Op zondag 18 december houden we een

Kerstzang in het centrum van Mechelen. Kom je eens langs ? De opbrengst gaat naar een goed doel of wat dacht je?!

Concert 2016    Een wens voor de wereld , draai je mee ?